A-laget har spilt to kamper siden sist – og neste venter allerede på søndag!

A-laget har spilt to kamper siden sist og det mot henholdsvis Ajer i 1. div og Ull/Kisa i regionscupen. A-lagets trener, Tobias Härnlund, er fornøyd med tingens tilstand om dagen. Gutta responderer bra på trening og leverer enda bedre i kamp.

Kampen mot Ajer ble jevn rent resultatmessig, men vi var det bedre laget gjennom hele kampen.

– Det ble jevnt resultatmessig, men vi styrte spillet under hele kampen og særlig første perioden vår var veldig bra. Vi jobber godt og gjør det vi skal.

Og det skulle ta 14 minutter før Ajer fikk sitt første skudd på mål, men var dessverre av den enkle sorten.  Gutta har allikevel full kontroll og vinner kampen 5-3.

– Det er litt typisk at når Ajer først kommer til et skudd, så er den en lompe som Peter burde ha tatt. Men den går inn og det skjer i en periode hvor vi burde ha ledet 6-0. Vi gjennomfører en bra kamp, men vi må jobbe med effektiviteten og utvikle grunnspillet vårt videre, konkluderer Härnlund.

Deretter skulle A-laget nøyaktig en uke senere spille regionscupkamp mot Ull/kisa på bortebane. Nykommeren (i 1. div) Ull/Kisa har et bra lag og står med 6 av 6 mulige poeng i seriespillet. De slo blant annet et hardtsatsende Vålerenga hjemme og det var derfor liten tvil om at dette kom til å bli en svært jevn og tøff kamp.

– Det er ingen tvil om at serien er vår første prioritert denne sesongen, men vi går uansett inn i kampen med en klar målsetning om å vinne. Vi jobber bra for hverandre, og følger kampplanen til punkt og prikke.

Härnlund er særlig fornøyd med innstillinga til gutta i denne kampen – og mener mange virkelig står frem og det gir resultater i kampen.

– Gutta holder seg til planen. Flere har gått i seg selv og har hevet seg betraktelig til denne kampen – og det er svært positivt å se. Slik innstilling vinner kamper. Jeg må uansett trekke fram vår keeper, Peter Danielsson, som står som en vegg. Han står kanskje sin beste kamp denne sesongen.

(Bilde: Peter leverer knallbra om dagen)

Men allerede på søndag er det klart for nok et oppgjør mellom lagene – og denne gangen i 1. div østland menn. Ull/kisa står med 6 av 6 poeng, mens vi har 3 av 6 mulige poeng så langt.

– Vi kommer til å ha litt færre folk til den kampen da flere drar på høstferie. Men fortsetter vi å levere så bra som vi har gjort til nå, så bør vi ha gode sjanser til å ta alle poengene på søndag. Men vi må opp og frem – og vise samme innstilling som i cupkampen, avslutter Harnlund.

Gutta er klare. Er du? Kampen blåses i gang førstkommende søndag kl. 18.00 i Skedsmohallen! Møt opp og støtt gutta i kampen om nye poeng!

Attachment