Dugnader – kakeboks

I år (sesongen 2017/18) gjentar vi kakebokssalget. Kakebokssalget har tidligere sesonger vist seg å være svært inntektsbringende for klubben, og gitt den økonomiske situasjonen vi er i pr. nå, så håper vi at alle kan bidra til en skikkelig klubbdugnad også denne gangen.

Litt generell informasjon:

• Alle spillerne i klubben er forpliktet til å selge 20 bokser hver.
  • Prisen pr. boks er kr. 60, som betyr at du totalt må selge for kr. 1200. Du kan velge å kjøpe deg fri fra dette (700 kr), men da må du gi beskjed til styret.libk@gmail.com lenge før vi bestiller
  • Det er selvfølgelig mulig å selge mye mer utover de 20 boksene man må selge, og vi håper dere alle kan bidra til akkurat det.
  • Ønsker dere å selge mer, så tar dere kontakt med Peter!

Ønsker du å kjøpe deg fri, så må du melde dette skriftlig til styret.libk@gmail.com innen tirsdag 17.okt.

Betalingsfrist for utkjøp og salg settes til 27. november. Du betaler da for de 20 boksene du må selge, uavhengig om du får solgt disse eller ikke. Du betaler kr. 1200 til vår konto 1286.47.16839. Det er svært viktig at alle betaler til denne fristen, da vi må betale for innkjøpene innen 3 uker etter foretatt bestilling.

Utvidet frist gis til de som ønsker å selge mer.

Vi oppfordrer alle på det sterkeste til å selge så mye som mulig, involver venner og kjente!

Her kan du lese mer om Kakebokssalget (oppdatert pr. 6. okt 2014)

Spørsmål? Kontakt Peter Danielsson.

Du kan velge blant disse kakene: