/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

G16 juleturnering

Hei og velkommen til Lillestrøm IBKs juleturnering 20. desember 2014 i Skedsmohallen!

Vi tar initiativ til å starte opp noe som kanskje kan bli en årlig greie, og på sikt inkludere flere lag på Romerike og området rundt.
I år har totalt fire lag meldt seg på, men det var også målet vårt for å sikre flest lag mest mulig kamper.

Lørenskog, Ull/kisa og Strømmen skal sammen med vårt eget G16-lag delta i turneringen.

Vi ønsker på å skape en real innebandyfest for alle involverte nå rett før jul!

Litt generell informasjon

Garderobene fordeles fritt. Garderobene vil ikke bl låst, og vi oppfordrerer derfor alle til å ta med sitt utstyr inn i hallen. Vi håper alle kan være flinke til å rydde søppel og ellers annet rot etter seg.

Vi vil tilby en kiosk under turneringen som selger kaffe, kafker, frukt, toast, vafler og diverse.

Før turneringen må vi ha laglister på samtlige spillere og litt generell informasjon om laget, ansvarlig lagleder med tlf og e-post, hvor lenge dere har spilt sammen og veldig gjerne lagbilde og slikt. Dette må sendes til styret.libk@gmail.com senest innen 9. desember. Vi skal bestille opp premier og trenger listene snarest mulig. Det viktigste er her laglister, men fint om dere får til resten.

Vi kommer til å presentere hvert lag i forkant av turneringen via våre nettsider, og prøve å gjøre dette litt morsomt for alle parter.

Underveis og etter turneringen skal vi blant annet ta lagbilde enkeltvis og et samlet bilde av alle som deltar på turneringen. Vi håper at alle kan være med og bidra til dette, og ikke drar hjem for tidlig. Det vil også bli en premieutdeling etter hver finale.
Alle kamper spilles til oppsatt tid. Vi ber lagene klare litt før kampstart slik at vi får avviklet turneringen uten store forsinkelser.

Vi håper alle kan bidra til at denne turneringen blir en positiv opplevelse for alle som deltar og kommer for å se på. Det er ikke alltid resultatet på måltavla som er det viktigste.

Turneringsreglement:

Turneringen følger spillereglementet for innebandy (NBF-I)

Egne regler for denne turneringen:
Hvis en kamp som skal avgjøres (semi- eller finale), slutter med et uavgjort resultat, forlenges spilletiden med maksimum 5 minutter, eller inntil et lag lager mål.

Dersom resultatet fortsatt står uavgjort, skal hvert lag utføre fem straffeslag hver og disse tas annenhver gang. Dersom resultatet fortsatt står uavgjort, så skal en ny spiller utføre et straffeslag fra hvert lag inntil kampen er avgjort.

Spørsmål?

Kontakt arrangementansvarlige:

Sondre Stokke – tlf 938 36 499 eller sonsto@hotmaill.com

Andreas K. Johansen – tlf 984 32 870 eller acj3no@yahoo.no