Gutta våre henter hjem 3 poeng fra Jessheim

Da var det endelig tid for å revansjere 9-4-tapet på Jessheim tidligere denne sesongen. På tabellen er det gjester som spiller for sølv, mens vertene på sin side allerede har sikret seg den ettertrakede femteplassen.

En god oppvarming og noen marginer senere så står det 3-0 til våre gutter etter første periode. Om det unge Kisamannskapet er blitt satt ut av det mannsterke hjemmepublikumet vites ikke. Andre periode er dog stikk motsatt og plutselig er man like langt etter to perioder.

Og det er symptomatisk når kamper vipper at topplag som har noe å spille for bikker dette til sin fordel. Sånn ble det også denne gangen og vi vinner 4-3 på Jessheim.

Hva som ellers kan nevnes fra denne kvelden er hvor overraskende tafatt vertene var i sitt overtall. Rett og slett destruktiv innebandy hvor de på treninger kun synes å ha hatt fokus på tversoverpasninger og italienske skuespillerferdigheter.

Vi har også vært kritiske til dette dommerparet tidligere, det er nok begge lagene også etter denne kamp. 4 tominuttere for hardt spill og totalt 30 utdelte minutter i en kamp som på langt nær var stygg sier vel sitt. Heldigvis var det representant fra forbundet til stede slik at dette (trolig) kan bedres til neste sesong!?

Poeng:

Thomas C 1+0

Sondre 0+1

Ole 1+0

Anders 0+2

John Einar 1+0

Joakim 0+1

Patrik 1+0

 

Minutter:

John Einar, Thomas C, Tomas, Sondre og Patrik 2 hver

 

***

Peter: Tar det han skal (og litt til)

**

Anders og Thomas C: Kjemper på som alltid og får også kjempet inn vinnermålet

*

Filip: kommer inn og leverer som vi forventer av han

John Einar: stod i mot defensivt og prikker en pinne

På søndag satser vi på hjelp fra Vålerenga når våre gutter spiller for sølv i Skedsmohallen kl.14!