Informasjon til nye spillere

Hei og velkommen til Lillestrøm Innebandyklubb.

Lillestrøm IBK ble først og fremst startet opp som et alternativ til de andre klubbene i området som ligger høyere opp i systemet, og er vanskeligere å spille seg inn på. Lillestrøm har siden oppstarten i 2004 utviklet seg til å bli en klubb for de fleste, både seniorspillere og yngre spillere.

Lillestrøm IBK er og skal alltid være en klubb for alle som har lyst til å spille innebandy og ha det gøy, men samtidig også tilrettelegge for de som ønsker å satse høyere opp i systemet.

Vi stiller sesongen 2016/17 med følgende lag:

– A-lag i 1. div østland menn
– B-lag i 3. div kretsserier
– G19 lag i 2. div kretsserier
– Mix 13 mixlag i kretsserier.

Vi ønsker også å etablere lag for 6-9 åringer, 10-12 åringer og et damelag. Dersom dette kan være av interesse, så er det bare å ta kontakt med oss på styret.libk@gmail.com

Kampoppsettet for alle lag ligger på nettsidene til kretsen (http://osloinnebandy.no/) og på våre nettsider.

Det å drive en innebandyklubb i Skedsmo kommune er både morsomt og krevende. Vi betaler halleie for bruk av Skedsmohallen, både til treninger og til kamper.

Vi ønsker alle spillere velkommen, men vi må som alle andre klubber også få noe igjen.

Våre forpliktelser:

Vi ønsker å gi deg et godt tilbud, både sportslig og sosialt innenfor rammene av det klubben har mulighet å tilby. Innebandy er den beste lagidretten som finnes, og det skal naturligvis også du være med på!

Dine forpliktelser:

– Det koster å drive klubb, og vi er avhengig av trenings- og medlemsavgiften for å kunne drive klubb og at denne innbetales innen gitte frister.
– Vi er avhengig av noen dugnadstimer fra hver enkelt for å få endene til å møtes, og dette inkluderer blant annet kakebokssalg (gjøres normalt i oktober/november) og loddsalg for aldersbestemte og/eller andre tiltak som styret/årsmøtet legger opp til
– Sekretariatsvakter, kioskvakter og hallvakter. Dette utgjør sjeldent mer enn 1-2 vakter i sesongen, men alle forplikter seg til å bidra til dette.

Medlems- og treningsavgifter for sesongen 2017/18:

Herrer 1: 3300,-
Herrer 2: 2500,-
G19: 2500,-

Medlemsavgift for trenere og styret: kr. 350

Medlems- og treningsavgiften betales inn til vår konto: 1286.47.16839. Merk innbetalingen med navn (på spiller) og lag. Frist
for innbetaling er 1. september. Ta kontakt så snart som mulig med styret dersom du har problemer
med å betale inn hele beløpet med en gang.

Du må i tillegg til treningsavgiften også betale lisens (forsikring) for å kunne spille kamper. Vanlig lisens ligger på 625 kr for seniorspillere. Mer informasjon om dette får du ved å kontakte en av trenerne eller oss i styret

Spørsmål? Send oss en e-post til styret.libk@gmail.com