/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Lillestrøm Innebandyklubb sikrer sølvet

Lillestrøm Innebandyklubb sikret seg søndag ettermiddag sølvet i 1. divisjon Østland etter å ha slått Ajer ganske enkelt på hjemmebane. Når de i tillegg fikk nødvedig hjelp av Vålerenga så var det klart: For første gang i klubbens historie har de tatt denne plasseringen.

Poeng:

Thomas C: 6+1

Kenneth 1+0

GIF 1+0

Wiker 0+1

Anders 2+3

Joakim 2+1

Pontus 1+1 (2 min)

Ole 0+1

Sondre 0+2

John Einar 0+1

Stjerner:

Thomas: Jobber som alltid på og med flyt så blir det imponerende 6 mål

Joakim: Sesongens beste kamp av unggutten. Gjør ting enkelt og står opp defensivt!

**

Pontus: Like sikkert som at det nærmer seg pre-season er det at Pontus nærmer seg toppformen #bestnårdetikkegjelder

Filip: Jobber på og gjør det som kreves av han

Vi takker de fremmøtte for tiden og støtten fra våre supportere gjennom sesongen. Spesielt stor takk til Nina og Ann-Kristin for håndtering av kiosken :).

Vi klarte dessverre ikke sesongens målsetting, men vi skaper historie i klubbøkene. Nå starter jobben for å ta neste steg. Vi gleder oss til fortsettelsen og håper dere følger oss også neste sesong!