Spiller for sølvmedalje når Ajer kommer på besøk

Aldri før har Lillestrøm Innebandyklubb kommet høyere enn tredjeplass i vår nest øverste divisjon, på søndag har de muligheten når Ajer kommer på besøk. Ironisk nok trenger de hjelp av Vålerenga som må ta minst to poeng mot BMIL samtidig som våre gutter selv må gjøre jobben. Våre gutter har akkurat reist seg mot Ull/Kisa etter nederlaget mot Vålerenga. Gjestene på sin side kommer fra 2 seiere mot Grei og tre knepne tap mot Vålerenga, BMIL og Lyn, sistnevnte på straffer. Vi har tatt en prat med Tobbe for hans tanker før seriefinalen.

Så kom 3-poengeren mot Kisa, tanker?

Vi hade bestämt oss att vi skulle göra allt som stod i vår makt för att klara andraplatsen. Kampen kan lätt uppsummeras, vi är bäst i första perioden Kisa kör över oss i andra och sista perioden är jämn. (Jag har hört att Kisa inte är eniga i den beskrivningen)

Ajer neste søndag, hvordan ender det? Kommer det noen overraskelser?

Vi ska vinna den kampen om alla är påloggade. För vi kan inte ta den uppgiften lätt, Ajer har några unga spelare som tar nya steg hela tiden samt några äldre rävar som vi inte kan räkna bort.

Nå trenger dere hjelp av Enga mot BMIL, hva tror du om det?

Enga bör vinna mot BMIL och det hade väl varit väldigt trist att ta emot medaljer i egen hall med en förlust i ryggen.

Siste serierunde søndag kl.14… Blir det tid til en avslutning eller hva er dine tanker rundt kretsens tidfesting av siste serierunde?

Jag tänker väl att det kommer fler dagar där vi får tid till en fest.

Vi takker Tobbe for tiden og håper flest mulig tar turen til Skedsmohallen på søndag for å få med seg at våre gutter sikrer sølvet. Kampstart kl.14!