Tap mot Vålerenga i første seriekamp

Tap mot Vålerenga i første seriekamp

Ny sesong, nye muligheter. Hva er da bedre enn å starte sesongen med en «toppkamp» mot Vålerenga? Vi har hatt grei kontroll på Vålerenga de siste sesongene, men Vålerenga har et godt lag og er alltid tøffe å møte.

Tobias Härnlund gledet seg som resten av gutta til første seriekampen og kampen startet godt for vår del.

– Vi spiller bra i første periode. Vi var det bedre laget og burde kanskje ha ledet 3-1. Men vi slet med effektiviteten.

I andre perioden byr Vålerenga opp til dans, men de gule og svarte snubler underveis.

– Vi begynner andre perioden med en forsvarsmiss som fører til mål og kort tid etter ryker vi på en feilaktig utvisning som resulterer i baklengsmål og de leder 5-2. Deretter kommer en utvisningsbonanza hvor fire (!) av våre soner på utvisningsbenken. Vålerenga klarer utrolig nok ikke å score mål i overtallet og vi går til pause på 2-6.

I tredje perioden var alt fokuset rettet mot å komme oss opp og fremover på banen. Vi måtte komme oss ut av sonen og prøve å føre spillet i mye større grad om vi skulle klare å snu kampen.

– Vi prøvde å flytte oss høyere på banen, men det åpnet opp forsvaret vårt. Vi klarte heller ikke å sette ballen i mål verken i PP eller når målet var åpent – og da blir det tøft. Det skal sies at vi får tildelt to straffer som vi ikke klarer å sette, og hadde ellers mange muligheter til å score flere mål. Resultatet lyver litt, for vi hadde mulighetene underveis i kampen. Vi var rett og slett ikke gode nok når det kom til det avgjørende øyeblikket, avslutter Härnlund.

Vi var rett og slett ikke gode nok foran noen av målene i denne kampen og taper til slutt 3-8. Det blir terping til uka og allerede på torsdag er vi klare for ny kamp.

Ny kamp, nye muligheter. Førstkommende torsdag møter vi Ajer hjemme i Skedsmohallen kl. 19.45.