/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Trenger spillere, sponsorer og støtteapparat

Våre gutter har akkurat sikret klubbens første sølvmedalje i historien. Bak kulissene er det ikke bare stjerneklart og rosenrødt, det står knallhard jobbing på spill for at klubben skal eksistere. Med et høyt underskudd i 2018 og noe usikkerhet rundt hvem som blir med videre av spillere, trenere og styremedlemmer så søker klubben nå (uventet) hjelp utenfra.

Vi søker spillere til våre to herrelag, et gjenoppstartet damelag og til vårt yngre mixlag. Frivillige til å drifte klubben (styreverv), trenere til andrelaget og noen til å følge opp yngres. Om noen også kjenner til noen gode dugnader eller sponsormuligheter er vi interessert i dette. I tillegg har førstelaget over flere sesonger slitt med mannefall på skadefronten gjennom sesongen. Vi håper å kunne få hjelp gjennom kiropraktor, fysioterapi, forebyggende veiledning og også kostholdsveiledning for å ta steget et hakk til. Ønsker du å bli en del av denne klubben å bidra til klubbens fremtidige eksistens, eller kjenner du noen som gjerne vil bidra så ta gjerne kontakt med oss!

Mail: styret.libk@gmail.com / Telefon styrets leder: 966 92 491