Vi oppsummerer G16 juleturneringen

Lillestrøm IBK arrangerte rett før jul en G16 juleturnering for fire lag på Romerike.  Ull/kisa, Lørenskog, Strømmen og vårt eget G16-lag var med i denne turneringen.

Vi hadde alle sett fram til å arrangere en slik cup, og vi var alle spente på hvordan dette skulle gå. Vi hadde gjort en del forberedelser før turneringen og ønsket at selve arrangementet skulle gå smertefritt.

Det var naturligvis knyttet spenning til hvorvidt vi skulle klare å få arrangert en slik turnering rett før jul, og ikke minst få folk til å stille til vakter.

Vi inviterte en rekke klubber på Romerike til å være med, men kun tre hadde anledning. Det passet veldig bra, da vi med denne turneringen ønsket å begrense antalet lag og heller gi samtlige lag flere kamper. Vi ønsket heller ikke et for stort arrangement første gangen vi skal arrangere en slik cup, men heller eventuelt øke antall lag til neste år når vi har gjort noen flere erfaringer osv.

Det ble totalt 5 kamper på hver av lagene. Kampene ble avviklet på 2×20 min, inklusive finaler. Vi syns kampene ble avviklet på en bra måte, og lagene beholdt roen under hele turneringen selv om det ble hett noen ganger. Men det er lov, innenfor rammene av regelverket!

Ull/kisa gikk seirende ut av turneringen, etter å ha slått Lørenskog 5-2 i finalen. Lillestrøm slo Strømmen 7-5 i bronsjefinalen.

Ull kisa
(Ull/kisa, vinnere av årets G16 juleturnering!)

Vi kåret også turneringens lag, stemt frem av laglederne:

Allstars

Ull/kisa vant også turneringens fairplaypris, basert utelukkende på antall idømte utvisningsminutter.

Målet med turneringen var ikke nødvendigvis å vinne, men å skape et arrangement som fordrer til idrettsglede og som er utenom det ordinære seriesspillet.
Vi ønsker å bygge en konsept som vi kan videreføre til neste år. Turneringen skulle være en positiv opplevelse for lagene, dommerne, publikum og oss som arrangør, noe vi føler at vi har klart å oppnå.

Det var selvfølgelig flere ting å sette fingeren på, som f.eks litt startvansker med rigging og anlegget/sekretariatet (som kommunen sa vaktmesteren kunne alt med, men nei) og andre ting, men alt i alt føler vi at selve arrangementet gikk bra. Vi har selv evaulert, og tatt med oss de tingene vi selv syns var bra og dårlig.

Om noen har synspunkter på selve arrangementet, så kan dere sende oss en e-post på styret.libk@gmail.com.

Dere kan finne masse bilder fra turneringen på vår facebookside: Lillestrøm Innebandyklubb

Vi takker lagene, dommerne, publikum og alle som bidro til denne turneringen. Vi ses garantert igjen om ikke så altfor lenge!

Ha et riktig godt nytt år!

Strømmen Lørenskog Lillestrøm